Списание за дизайн
Списание за дизайн
Маса

cocktail

Маса Дизайнът е черна коктейлна маса с интересни сенки, които възпроизвеждат черното на маса. Това е безвременен дизайн, който ще пасне на много стилове. Артефактите могат да се показват на различните нива по-долу, за да променят външния вид на маса, като същевременно поддържат чиста плота. Масата е KD пари и носи дизайн: закупете, донесете вкъщи и лесно се сглобявайте от всеки. Дизайнът е красив, интересен за гледане, но не и натрапчив. Коктейлните маси обикновено са в центъра на дейността, но не трябва да стават център на вниманието - тази таблица постига точно това

Име на проекта : cocktail, Име на дизайнерите : Mario J Lotti, Име на клиента : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Маса

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.