Списание за дизайн
Списание за дизайн
Производство / Пост Продукция / Излъчване

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Производство / Пост Продукция / Излъчване Ашхабад Теле - Радиоцентър (Телевизионната кула) е монументална сграда с височина 211 м, разположена в южните покрайнини на Ашхабад, столица на Туркменистан, на хълм 1024 м над морското равнище. TV Tower е основният център за производство на радио и телевизионни програми, пост продукция и излъчване. И е един от най-добрите примери за най-съвременни цифрови технологии. Телевизионната кула направи Туркменистан пионер в HD наземното излъчване в Азия. TV Tower е най-голямата инвестиция в технологиите за последните 20 години в излъчването.

Име на проекта : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Име на дизайнерите : Polimeks Construction, Име на клиента : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Производство / Пост Продукция / Излъчване

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.