Списание за дизайн
Списание за дизайн
Производство / Пост Продукция / Излъчване

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Производство / Пост Продукция / Излъчване Ашхабад Теле - Радиоцентър (Телевизионната кула) е монументална сграда с височина 211 м, разположена в южните покрайнини на Ашхабад, столица на Туркменистан, на хълм 1024 м над морското равнище. TV Tower е основният център за производство на радио и телевизионни програми, пост продукция и излъчване. И е един от най-добрите примери за най-съвременни цифрови технологии. Телевизионната кула направи Туркменистан пионер в HD наземното излъчване в Азия. TV Tower е най-голямата инвестиция в технологиите за последните 20 години в излъчването.

Име на проекта : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Име на дизайнерите : Polimeks Construction, Име на клиента : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Производство / Пост Продукция / Излъчване

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.