Списание за дизайн
Списание за дизайн
Транспортната Опаковка

The Cube

Транспортната Опаковка Нашият продукт с подпис The Cube е отворена архитектурна система за кретиране, която е патентована разрушителна технология в опаковъчната индустрия; Това е единственото пазарно решение, предназначено да премине от зареждане на продукти в края на производствената линия на производителите, до камион за доставка и направо до търговския център за продажба на дребно или дистрибутори на много различни индустрии, като намалява над опаковките и елиминира слоеве разходи. , Това беше първият дизайн на опаковки, който отговаря на директивите за тестване на околната среда и ISTA от Walmart.

Име на проекта : The Cube, Име на дизайнерите : Luis Felipe Rego, Име на клиента : Smart Packaging Systems.

The Cube Транспортната Опаковка

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.