Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бистро

Ubon

Бистро Ubon е тайландско бистро, разположено в сърцето на град Кувейт. Той е с изглед към улицата Фахад Ал Салим, улица, която е много уважавана, тъй като е имала търговия през дните. Пространствената програма на това бистро изисква ефективен дизайн за всички кухненски, складови и тоалетни площи; позволявайки просторна зона за хранене. За да се постигне това, интериорът работи там, където да бъде интегриран със съществуващите структурни елементи по хармоничен начин.

Име на проекта : Ubon, Име на дизайнерите : Rashed Alfoudari, Име на клиента : .

Ubon Бистро

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.