Списание за дизайн
Списание за дизайн
Карта За Съобщения

Standing Message Card “Post Animal”

Карта За Съобщения Нека комплектът за изработка на хартия за животни доставя вашите важни послания. Напишете съобщението си в тялото, след което изпратете заедно с други части вътре в плика. Това е забавна карта за съобщения, която получателят може да сглоби и покаже. Включва шест различни животни: патица, прасе, зебра, пингвин, жираф и елени. Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството.

Име на проекта : Standing Message Card “Post Animal”, Име на дизайнерите : Katsumi Tamura, Име на клиента : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Карта За Съобщения

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.