Списание за дизайн
Списание за дизайн
Креативният Интериорен Дизайн

Reckitt Benckiser office design

Креативният Интериорен Дизайн Искането на клиента беше да планира напълно непрекъснат, отворен, модерен офис. Имайте предвид, че осветлението е много добро и се възползвайте от всички големи пространства оптически. Не запечатвайте. Секция от трапезарията и отворена кухня се опитахме да накараме служителите да се чувстват в модерно кафене. След представянето на младия екип на RB, таванската среда и цветовете на марката на компанията бяха единодушно гласувани за интериорния дизайн на стил на уличното изкуство.

Име на проекта : Reckitt Benckiser office design, Име на дизайнерите : Zoltan Madosfalvi, Име на клиента : .

Reckitt Benckiser office design Креативният Интериорен Дизайн

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.