Списание за дизайн
Списание за дизайн
Система За Сигнализация На Велосипеди

Reggal Originals

Система За Сигнализация На Велосипеди Reggal Originals е прототип на концептуалния дизайн, който помага на велосипедистите да покажат своето насочено намерение пред други автомобилисти. Прототипът е проектиран по начина, по който автомобилистите могат да виждат от всички краища. Продуктът е в състояние да постигне по два пътя: предна и задна страна. Най-важното от всичко е, че той трябва да бъде интегриран в единна система. По този начин продуктът трябва да има първокласното усещане, което безпроблемно се вписва в велосипеда, без да изпъква изделие. Предните сигнални светлини са създадени с помощта на LED светлини, които биха седнали добре в каналите на метален пръстен.

Име на проекта : Reggal Originals, Име на дизайнерите : Tay Meng Kiat Nicholas, Име на клиента : .

Reggal Originals Система За Сигнализация На Велосипеди

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.