Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лъжица, Подарък

Naming Spoon

Лъжица, Подарък „Лъжичката за именуване“ идва от необходимостта да се предложи модерна и популярна алтернатива на традиционното подарък за кръщене, на лъжица. Исках да създам лъжица, която може да бъде персонализирана и наречена като „Назоваваща лъжица“. Наименувайки церемонии, в последно време се увеличи популярността. Исках да създам обект, „Назоваваща лъжица“, който ще бъде даден на церемонията по кръщенето или кръщенето. Всяка „Назоваваща лъжица“ е уникална и може да бъде персонализирана с родителския камък за получаване и инициализирана и може да бъде представена като наследство за семействата наследство.

Име на проекта : Naming Spoon, Име на дизайнерите : Katherine Alexandra Brunacci, Име на клиента : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Лъжица, Подарък

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.