Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лъжица, Подарък

Naming Spoon

Лъжица, Подарък „Лъжичката за именуване“ идва от необходимостта да се предложи модерна и популярна алтернатива на традиционното подарък за кръщене, на лъжица. Исках да създам лъжица, която може да бъде персонализирана и наречена като „Назоваваща лъжица“. Наименувайки церемонии, в последно време се увеличи популярността. Исках да създам обект, „Назоваваща лъжица“, който ще бъде даден на церемонията по кръщенето или кръщенето. Всяка „Назоваваща лъжица“ е уникална и може да бъде персонализирана с родителския камък за получаване и инициализирана и може да бъде представена като наследство за семействата наследство.

Име на проекта : Naming Spoon, Име на дизайнерите : Katherine Alexandra Brunacci, Име на клиента : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Лъжица, Подарък

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.