Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мебели За Дома И Офиса

Egg-table

Мебели За Дома И Офиса Основата на масата е металния пръстен, в средата на който е монтирано стъклото, а външната част е направена от дърво, пластмаса или всякакъв друг материал, удобен за масите. Масата е с две крака с L-образна форма от метал, които изглеждат един върху друг и чрез това осигуряват твърдостта. Масата може да се сглоби напълно за транспортиране.

Име на проекта : Egg-table, Име на дизайнерите : Viktor Kovtun, Име на клиента : Xo-Xo-L design.

Egg-table Мебели За Дома И Офиса

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.