Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект За Баня

FRACTURE

Комплект За Баня Уникален стил на керамични санитарни изделия, забележителен дизайн на линиите за счупване на стъклото Коментар Деконструктивизъм ... Разрушаване Целостта на компонентите на конструкцията, игрите на повърхности, за да се направят геометрични дизайнерски елементи като екстериор на продуктите и да се движи деконструктивисткият стил въз основа на серия като пример за фрактура Биен се натъкна на една от най-забележителните серии.

Име на проекта : FRACTURE, Име на дизайнерите : Bien Seramik Design Team, Име на клиента : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

FRACTURE Комплект За Баня

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.