Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект За Баня

FRACTURE

Комплект За Баня Уникален стил на керамични санитарни изделия, забележителен дизайн на линиите за счупване на стъклото Коментар Деконструктивизъм ... Разрушаване Целостта на компонентите на конструкцията, игрите на повърхности, за да се направят геометрични дизайнерски елементи като екстериор на продуктите и да се движи деконструктивисткият стил въз основа на серия като пример за фрактура Биен се натъкна на една от най-забележителните серии.

Име на проекта : FRACTURE, Име на дизайнерите : Bien Seramik Design Team, Име на клиента : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

FRACTURE Комплект За Баня

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.