Списание за дизайн
Списание за дизайн
Керамичната Плочка

eramosa

Керамичната Плочка Eramosa: мъжествен… Серия с естествени и топли цветови тонове, съдържа мек и приятен контраст и хвърля светлина върху различните опции с широкия им обхват на използване. Серия, която запазва естествеността до последната точка, с фино зърнеста оглед стена 21 x 63 и 40 x 40 подови плочки, произведени, ректифицирани и въплъщаващи всички предимства на цифровата технология. Размерите на Edera и Leaf с размер 21x63 добавят динамизъм към простотата на серията.

Име на проекта : eramosa, Име на дизайнерите : Bien Seramik Design Team, Име на клиента : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Керамичната Плочка

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.