Списание за дизайн
Списание за дизайн
Led-Spotlight

Stratas.02

Led-Spotlight LED прожектор за монтиране на песни, създаден специално за LED модула Xicato XSM Artist Series (най-добрият цветен рендеринг светодиод в своя клас). Перфектен за осветление на произведения на изкуството и интериор, чиста естетика и компактен общ размер. Stratas.02 се доставя стандартно с 3 сменяеми отражателя (петно 20˚, средно 40˚, наводнение 60˚) и жалузие против жар.

Име на проекта : Stratas.02, Име на дизайнерите : Christian Schneider-Moll, Име на клиента : .

Stratas.02 Led-Spotlight

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.