Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

Capsule Lamp

Лампа Първоначално лампата е предназначена за марка детско облекло. Вдъхновението идва от играчките за капсули, които децата получават от автомати, обикновено разположени на витрини. Поглеждайки нагоре към лампата, може да видите куп цветни играчки за капсули, всяка от които носи желание и наслада, които събуждат младежката ни душа. Броят на капсулите може да се регулира и съдържанието да бъде заменено както ви харесва. От всекидневните дреболии до специални декорации, всеки предмет, който поставите в капсулите, се превръща в уникален разказ, като по този начин кристализирате живота и душевното си състояние в определен момент.

Име на проекта : Capsule Lamp, Име на дизайнерите : Lam Wai Ming, Име на клиента : .

Capsule Lamp Лампа

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.