Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

Capsule Lamp

Лампа Първоначално лампата е предназначена за марка детско облекло. Вдъхновението идва от играчките за капсули, които децата получават от автомати, обикновено разположени на витрини. Поглеждайки нагоре към лампата, може да видите куп цветни играчки за капсули, всяка от които носи желание и наслада, които събуждат младежката ни душа. Броят на капсулите може да се регулира и съдържанието да бъде заменено както ви харесва. От всекидневните дреболии до специални декорации, всеки предмет, който поставите в капсулите, се превръща в уникален разказ, като по този начин кристализирате живота и душевното си състояние в определен момент.

Име на проекта : Capsule Lamp, Име на дизайнерите : Lam Wai Ming, Име на клиента : .

Capsule Lamp Лампа

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.