Списание за дизайн
Списание за дизайн
Bluetooth Слушалки

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Слушалки Тази нова слушалка „Titanium +” от Bluetrek, завършена със стилен дизайн, който символизира „достигането“ (тръбата на стрелата, простираща се от кръглото ухо), изградена от устойчив материал - алуминиева метална сплав и най-вече оборудвана с възможност за предаване на аудио сигнал от най-новите интелигентни устройства. Функцията за бързо зареждане позволява разширяване на вашия разговор за миг. Патентният висящ дизайн на поставянето на батерията позволява баланса на теглото на слушалките да подобри комфорта при използване.

Име на проекта : Bluetrek Titanium +, Име на дизайнерите : CONNECTEDEVICE Ltd, Име на клиента : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Bluetooth Слушалки

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.