Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многоосевата Система За Завеси За Стени

GLASSWAVE

Многоосевата Система За Завеси За Стени Многоосевата система за стени завеси GLASSWAVE отваря вратата за по-голяма гъвкавост при проектирането на стъклени стени за масово производство. Тази нова концепция в стените на завесите се основава на принципа на вертикални мулиони с цилиндрични, а не правоъгълни профили. Този окончателно иновативен подход означава, че могат да бъдат създадени структури с многопосочни връзки, увеличавайки десетократно възможните геометрични комбинации при сглобяване на стъклени стени. GLASSWAVE е нискоетажна система, предназначена за пазара на отличителни сгради на три етажа или по-малко (величествени зали, шоуруми, атриуми и др.)

Име на проекта : GLASSWAVE, Име на дизайнерите : Charles Godbout and Luc Plante, Име на клиента : .

GLASSWAVE Многоосевата Система За Завеси За Стени

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.