Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стелажната Система

Quadro Qusabi

Стелажната Система Системата за рафтове Quadro Qusabi (или наскоро QQ) е вдъхновена от многофункционалните скелета. Qusabi (означава "клин" на японски) се вмъкват в отвори за стълбове на желаната височина. Рафтовете и чекмеджетата се поставят върху клиновете Qusabi без инструменти или гайки. Всеки рафт или чекмедже може да бъде заменен по всяко време. Лесно е да се сглоби нова QQ система само с 2 рафта, 4 стълба и една запушалка. Най-малкият размер на рафта е 280 квадратни сантиметра. Други размери на рафтовете са с 8 см по-широки или по-дълги. QQ системата може да се сглобява и разширява безкрайно чрез добавяне на нови постове и рафтове към съществуващата система.

Име на проекта : Quadro Qusabi, Име на дизайнерите : Sonia Ponka, Име на клиента : MultiMono.

Quadro Qusabi Стелажната Система

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.