Списание за дизайн
Списание за дизайн
Цифровият Портал

National Bank of Greece's i-bank

Цифровият Портал Концепт магазин, който съхранява и предоставя насоки относно предлаганите от него онлайн, мобилни и телефонни банки. Няма брояч - вместо това клиентите използват компютри в магазина, за да завършат ежедневни банкови транзакции, напр. настройка на поръчки и преглед на извлечения, с подкрепата на екипа на магазина за 4 лица. Приложението NBG е достъпно за iPad и iPhone на централните щандове „Great Ideas“, частните кабини могат да се използват за интернет и телефонно банкиране, а сензорните екрани в интерактивната зона дават възможност на посетителите да имат достъп до банкови услуги и да играят игри.

Име на проекта : National Bank of Greece's i-bank , Име на дизайнерите : Allen International, Име на клиента : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Цифровият Портал

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.