Списание за дизайн
Списание за дизайн
Захарните Кубчета

Two spoons of sugar

Захарните Кубчета Изпиването на чай или пиенето на кафе не е само за утоляване на веднъж жажда. Това е церемония по отдаване и споделяне. Добавянето на захар към вашето кафе или чай може да бъде толкова лесно, колкото си спомняте римските цифри! Независимо дали имате нужда от една лъжица захар или две или три, просто трябва да изберете една от трите цифри, направени от захарта, и да я пуснете във вашата топла / студена напитка. Единично действие и вашата цел е решена. Без лъжица, без измерване, става толкова просто.

Име на проекта : Two spoons of sugar, Име на дизайнерите : Stav Axenfeld, Име на клиента : .

Two spoons of sugar Захарните Кубчета

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.