Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трапезарен Стол

'A' Back Windsor

Трапезарен Стол Масивна твърда дървесина, традиционна дограма и съвременни машини актуализират изящния стол Windsor. Предните крака преминават през седалката, за да станат царски стол, а задните крака достигат до гребена. С триангулация този силен дизайн пренастройва силите на компресия и напрежение до максимален визуален и физически ефект. Млечната боя или прозрачното маслено покритие поддържат устойчивата традиция на столовете Windsor.

Име на проекта : 'A' Back Windsor , Име на дизайнерите : Stoel Burrowes, Име на клиента : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Трапезарен Стол

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.