Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масата

Minimum

Масата Много лек и прост в производството и транспортирането. Той е много функционален дизайн, въпреки че външно е много лек и уникален. Това устройство е напълно разглобена единица, която може да бъде разглобена и сглобена на всяко място. Дължината може да бъде комбинирана, тъй като може да бъде дървени метални крака, сглобени чрез металните конектори. Формата и цветът на краката могат да се изменят според изискванията.

Име на проекта : Minimum, Име на дизайнерите : Viktor Kovtun, Име на клиента : Xo-Xo-L design.

Minimum Масата

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.