Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чекмедже, Стол И Бюро Комбо

Ludovico Office

Чекмедже, Стол И Бюро Комбо Както при основните мебели на Ludovico, и тази офис версия на обвиолсията има същия принцип, който е да се скрие пълен стол в чекмедже, като столът не се забелязва и разглежда като част от основните мебели. Повечето ще смятат, че столовете са още няколко чекмеджета. Едва когато се дърпаме назад, виждаме стол, който буквално излиза от толкова препълнено пространство, изпълнено с чекмеджета. Вдъхновението в голяма степен дойде от посещението на кастата на Питамиглио и всичките му символични, скрити послания, както и скрити и неочаквани врати или пълни стаи.

Име на проекта : Ludovico Office, Име на дизайнерите : Claudio Sibille, Име на клиента : Sibille.

Ludovico Office Чекмедже, Стол И Бюро Комбо

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.