Списание за дизайн
Списание за дизайн
Агенция За Недвижими Имоти

The Float

Агенция За Недвижими Имоти Ние проектираме архитектура, интериор и пейзаж в този проект. Случаят е „агенция за недвижими имоти“, името на недвижимите имоти е [небесна вила], така че схващайте концепцията, като по този начин името на случая е отправна точка. И проектът е разположен в центъра на Ксиамен, условията около базата са неблагоприятни, има стари апартаменти и строителна площадка, отсреща е училище, няма заобиколен пейзаж. В крайна сметка с концепцията на [Float] издърпайте търговския център на височина 2F и създайте собствен пейзаж, пул на ниво стек, така че търговският център обича да плува във водата, а посетителите обикалят големи площи. от езерцето и през приземния етаж на офиса по продажбите, отидете до задните стълби и отидете до търговската зала. Конструкцията е стоманена конструкция, строителният дизайн и интериорният дизайн търсят интеграцията и единството в техниката.

Име на проекта : The Float, Име на дизайнерите : Kris Lin, Име на клиента : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Агенция За Недвижими Имоти

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.