Списание за дизайн
Списание за дизайн
Къщата

Geometry Space

Къщата Този проект е проект за вила, разположен в [SAC Beigan Hill International Arts Center] в предградията на Шанхай, има център на изкуствата в общността, осигуряващ много културни дейности, вилата може да бъде офис или студио или дом, центърът на общността на скалата има голяма повърхност на езерото , този модел е директно по протежение на езерото. Особеностите на сградата е вътрешното пространство без колони, което придава най-голяма променливост и креативност в дизайна на закритото пространство, но също така и заради свободата и променливостта на пространството, вътрешната структура, техниката на дизайна е по-променлива, разширяващата се геометрия създава интериорно пространство, също в съответствие с творческите идеи, преследвани от [Art Center]. Структурата на ниско ниво на структурата и основното стълбище са в средата на вътрешното пространство, докато лявата и дясната страна са стълбища на разделено ниво, така че общо пет различни вътрешни стълбищни зони, свързващи пространството.

Име на проекта : Geometry Space, Име на дизайнерите : Kris Lin, Име на клиента : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Къщата

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.