Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката На Ризата

EcoPack

Опаковката На Ризата Тази опаковка на ризата се отделя от конвенционалната опаковка, като не използва никаква пластмасова. Използвайки съществуващ поток от отпадъци и процес на производство, този продукт е не само много прост за производство, но и е много лесен за изхвърляне, като основният материал се компостира до нищо. Продуктът може първо да бъде натиснат и след това идентифициран с фирмената марка чрез щамповане и печат, за да се създаде уникален структурен продукт, който едновременно изглежда и се чувства много различен и интересен. Естетиката и потребителският интерфейс се държат също толкова високо, колкото и устойчивостта на продукта.

Име на проекта : EcoPack, Име на дизайнерите : Liam Alexander Ward, Име на клиента : Quantum Clothing.

EcoPack Опаковката На Ризата

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.