Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обеци

GEMEL

Обеци Целта ми беше да създам скъпоценен камък, използвайки оформянето на преса като моя метод на изработка, и да използвам продукта в моите бижутерийни дизайни, споменати в исторически план. Резултатът е лека реплика скъпоценен камък „Gemel“. 'Gemel' може да се произвежда в голямо разнообразие от живи цветове, шарки и размери. „Gemel“ е лек, което позволява големите камъни „Gemel“ да се носят като обеци, които са удобни за потребителя. Използването на „Gemel“ ми дава възможност широк спектър от форми и цветове да бъдат включени в бижутерския ми дизайн.

Име на проекта : GEMEL, Име на дизайнерите : Katherine Alexandra Brunacci, Име на клиента : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Обеци

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.