Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обеци

GEMEL

Обеци Целта ми беше да създам скъпоценен камък, използвайки оформянето на преса като моя метод на изработка, и да използвам продукта в моите бижутерийни дизайни, споменати в исторически план. Резултатът е лека реплика скъпоценен камък „Gemel“. 'Gemel' може да се произвежда в голямо разнообразие от живи цветове, шарки и размери. „Gemel“ е лек, което позволява големите камъни „Gemel“ да се носят като обеци, които са удобни за потребителя. Използването на „Gemel“ ми дава възможност широк спектър от форми и цветове да бъдат включени в бижутерския ми дизайн.

Име на проекта : GEMEL, Име на дизайнерите : Katherine Alexandra Brunacci, Име на клиента : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Обеци

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.