Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колекцията Грим

Kjaer Weis

Колекцията Грим Дизайнът на козметичната линия Kjaer Weis дестилира основите на женския грим към трите й основни области на приложение: устни, бузи и очи. Ние проектирахме компакти, оформени да отразяват характеристиките, които ще се използват за подобряване: тънки и дълги за устните, големи и квадратни за бузите, малки и кръгли за очите. Осезаемо компактите се въртят с иновативно странично движение, разпръсквайки се като крилата на пеперуда. Напълно презареждащи се, тези компакти са нарочно консервирани, а не рециклирани.

Име на проекта : Kjaer Weis, Име на дизайнерите : Marc Atlan, Име на клиента : .

Kjaer Weis Колекцията Грим

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.