Списание за дизайн
Списание за дизайн
Контролен Център

Functional Aesthetic

Контролен Център Предизвикателството при проектирането на този център за управление на летището е да се настанят ефективно оборудвани технически пространства, да се намалят логистичните смущения от неочаквани събития и в крайна сметка да се опрости работата на контролния център. Пространството се състои от 3 функционални зони: дневна зона за управление и операции, офис на мениджъра на операциите и зона за управление на извънредни ситуации. Характеристичният таван и екструдираните алуминиеви стенни панели са отличителните архитектурни характеристики, които също задоволяват акустичните, осветителните и климатичните изисквания на пространството.

Име на проекта : Functional Aesthetic, Име на дизайнерите : Lam Wai Ming, Име на клиента : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Контролен Център

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.