Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Баварската Опаковка За Бира

AEcht Nuernberger Kellerbier

Дизайнът На Баварската Опаковка За Бира В средновековието местните пивоварни оставят бирата си в над 600-годишни скални изби под замъка Нюрнберг. Почитайки тази история, опаковката на „AEcht Nuernberger Kellerbier“ прави автентичен поглед назад във времето. Етикетът за бира показва ръчна рисунка на замъка, седнал на скали, и дървена цев в избата, обрамчена от шрифтове тип ретро. Запечатващият етикет с търговската марка на компанията "Свети Мавриций" и корковият корк с меден цвят изразяват майсторство и доверие.

Име на проекта : AEcht Nuernberger Kellerbier, Име на дизайнерите : Bloom advertising agency, Име на клиента : Bloom GmbH Nürnberg.

AEcht Nuernberger Kellerbier Дизайнът На Баварската Опаковка За Бира

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.