Списание за дизайн
Списание за дизайн
Висулка

Eternal Union

Висулка Вечният съюз на Олга Яцкаер, професионален историк, решил да продължи нова кариера на дизайнер на бижута, изглежда прост, но изпълнен със смисъл. Някои биха намерили в него докосване на келтски бижута или дори възел на Иракъл. Парчето представлява една безкрайна форма, която прилича на две взаимосвързани форми. Този ефект се създава чрез мрежови линии, гравирани върху парчето. С други думи - двете са свързани помежду си като едно, а единият е съюз на двете.

Колекцията На Бижута

Ataraxia

Колекцията На Бижута Комбинирайки модата и модерните технологии, проектът има за цел да създаде бижута, които могат да превърнат старите готически елементи в нов стил, обсъждайки потенциала на традиционното в съвременния контекст. С интереса към начина, по който готските вибрации влияят върху публиката, проектът се опитва да предизвика уникално индивидуално преживяване чрез игриво взаимодействие, изследвайки връзката между дизайна и носителите. Синтетичните скъпоценни камъни, като материал с по-нисък екологичен отпечатък, бяха нарязани на необичайно плоски повърхности, за да хвърлят цветовете си върху кожата, за да подобрят взаимодействието.

Collier

Eves Weapon

Collier Оръжието на Ева е изработено от 750 каратова роза и бяло злато. Съдържа 110 диаманта (20.2ct) и се състои от 62 сегмента. Всички те имат две напълно различни изяви: При страничен изглед сегментите са с форма на ябълка, а отгоре могат да се видят V-образни линии. Всеки сегмент е разделен настрани, за да създаде ефект на пружинното натоварване, задържащ диамантите - диамантите се задържат само чрез напрежение. Това изгодно подчертава светимостта, блясъка и увеличава максимално видимото излъчване на диаманта. Той позволява изключително лек и изчистен дизайн, въпреки размера на колието.

Пръстен

Wishing Well

Пръстен След като посети розова градина в сънищата си, Типи се натъкна на желаещ кладенец, заобиколен от рози. Там тя погледна в кладенеца и видя отражението на нощните звезди и направи желание. Нощните звезди са представени от диамантите, а рубинът символизира най-дълбоката й страст, мечти и надежди, които е направила в кладенеца на желаещите. Този дизайн се отличава с изрязана роза по поръчка, шестоъгълен рубинен нокът в 14K твърдо злато. Малките листа са издълбани, за да покажат текстурата на естествените листа. Лентата на пръстена поддържа плоския връх и се извива леко навътре. Размерите на пръстените трябва да бъдат изчислени математически.

Тоталната Чанта

Totepographic

Тоталната Чанта Топографска вдъхновена дизайнерска чанта за тоти, която служи като лесен пренос, особено през онези натоварени дни, прекарани в пазаруване или изпълнение на поръчки. Капацитетът на чантата Tote е като планина и може да побере или носи много неща. Оракуловата кост е от цялостната структура на торбата, топографската карта е повърхностен материал, точно като планинска неравна повърхност.

Висулка

Taq Kasra

Висулка Taq Kasra, което означава арка kasra, е паметникът на царството Сасани, което сега е в Ирак. Този висулка, вдъхновен от геометрията на Taq kasra и величието на бившите суверенитети, който беше в тяхната структура и субективизъм, е използван в този архитектурен метод за направата на този етос. Най-важният атрибут е неговият модерен дизайн, който го е направил парче с различен изглед, така че формата на страничния изглед да изглежда като тунел и носи субективизъм и формата на фронталния изглед, който е направил сводесто пространство.