Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Moon Curve

Пръстен Природният свят е в постоянно движение, тъй като балансира между ред и хаос. Един добър дизайн е създаден от същото напрежение. Неговите качества на сила, красота и динамичност произтичат от способността на художника да остане отворен към тези противоположности по време на акта на сътворението. Готовото парче е сумата от безброй избори, които художникът прави. Цялата мисъл и никакво чувство ще доведат до работа, която е твърда и студена, докато всяко чувство и никакъв контрол дава работа, която не успява да изрази себе си. Преплитането на двамата ще бъде израз на самия танц на живота.

Роклята

Nyx's Arc

Роклята Когато светлината проникне през прозорците с фино ниво, ще произведе ниво на естетично осветление, осветление, за да вкара хората в стаята, когато мистериозният и успокои ума, като Nyx със загадъчен и безшумен, използването на ламинирани тъкани и усукване, за да поетапно подобно тълкуване на красотата.

Колие

Extravaganza

Колие Елегантен колиер, вдъхновен от ръбове, древни декоративни деколтета, които можете да видите на много красиви картини от XVI и XVII век. Характеризира се със съвременен и модерен дизайн, опростяващ типичния стил на ръбовете, опитвайки се да го направи модерен и съвременен. Изискан ефект, който придава елегантност на потребителя, използвайки черни или бели цветове, позволява множество комбинации с модерен и чист дизайн. Колие от една част, гъвкаво и леко. Неценен материал, но с високо моден впечатляващ дизайн, който прави този колиер не просто бижу, а нов украшение на тялото.

Бижута-Обеци

Eclipse Hoop Earrings

Бижута-Обеци Има едно явление, което непрекъснато арестува поведението ни, спира ни мъртви в следите си. Астрологичното явление на слънчевото затъмнение заинтригува хората от най-ранните епохи на човечеството. От внезапното потъмняване на небето и потъмняването от Слънцето хвърли дълга сянка на страх, подозрение и чудене върху въображенията Зашеметяващата природа на слънчевите затъмнения оставя трайно впечатление върху всички нас. Обеците с диамантено затъмнение с диамант 18K бяло злато бяха вдъхновени от слънчевото затъмнение през 2012 година. Дизайнът се опитва да улови мистериозната природа и красотата на слънцето и луната.

Луксозните Обувки

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Луксозните Обувки Линията на Gianluca Tamburini от „бижута със сандал / форма“, наречена Conspiracy, е основана през 2010 г. Конспиративните обувки без усилие съчетават технология и естетика. Петите и ходилата са изработени от материали като лек алуминий и титан, които се отливат в скулптурни форми. Силуетът на обувките след това се подчертава от полускъпоценни камъни и други пищни украшения. Високите технологии и авангардни материали оформят модерна скулптура, която има формата на сандал, но там, където усещането и опитът на квалифицирани италиански майстори все още са видими.

Брошката

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Брошката Характерът и външната форма на предмета позволяват да се промени нов дизайн на украшение. В оживената природа един период се променя на друг. Пролетта следва зимата, а сутринта идва след нощта. Цветовете също се променят, както и атмосферата. Този принцип на замяна, редуване на образите се пренася в украшенията на «Азиатската метаморфоза», колекцията, в която две различни състояния, две неограничени изображения, отразени в един обект. Подвижните елементи на конструкцията позволяват промяна на характера и външния вид на орнамента.