Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брошката

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Брошката Характерът и външната форма на предмета позволяват да се промени нов дизайн на украшение. В оживената природа един период се променя на друг. Пролетта следва зимата, а сутринта идва след нощта. Цветовете също се променят, както и атмосферата. Този принцип на замяна, редуване на образите се пренася в украшенията на «Азиатската метаморфоза», колекцията, в която две различни състояния, две неограничени изображения, отразени в един обект. Подвижните елементи на конструкцията позволяват промяна на характера и външния вид на орнамента.

Име на проекта : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Име на дизайнерите : Victor A. Syrnev, Име на клиента : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Брошката

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.