Списание за дизайн
Списание за дизайн
Адаптивни Бижута

Gravity

Адаптивни Бижута Докато в 21 век, използването на високи съвременни технологии, на нови материали или на изключително нови форми често е задължително да се правят иновации, Gravity доказва обратното. Gravity е колекция от адаптивни бижута, използващи само резба, много стара техника и гравитацията, неизчерпаем ресурс. Колекцията е съставена от голям брой сребърни или златни елементи, с различни дизайни. Всеки от тях може да бъде свързан с перли или камъни кичури и висулки. Колекцията представлява толкова безкрайност от различни бижута.

Колекцията За Дамско Облекло

The Hostess

Колекцията За Дамско Облекло Дипломираната колекция на Дария Жилиева е за женствеността и мъжествеността, силата и крехкостта. Вдъхновението на колекцията идва от стара приказка от руската литература. Домакинята на Медната планина е вълшебен покровител на миньори от стара руска приказка. В тази колекция можете да видите красивия брак на прави линии, вдъхновен от миньорските униформи и изящните обеми на руската национална носия. Членове на екипа: Дария Жилиева (дизайнер), Анастасия Жилиева (асистент на дизайнера), Екатерина Анзилова (фотограф)

Чанта, Вечерна Чанта

Tango Pouch

Чанта, Вечерна Чанта Чантата Tango е изключителна чанта с наистина иновативен дизайн. Това е носимо произведение на изкуството, носено от дръжката на китката, което ви позволява да имате свободни ръце. Вътре има достатъчно място, а конструкцията на сгъваемия магнит затваряне дава неочаквано лесно и широко отваряне. Торбичката е изработена от мека кожа с восъчна телешка кожа за невероятно приятен допир на дръжката и подпухнали странични вложки, умишлено контрастиращи с по-конструираното основно тяло, изработено от така наречената остъклена кожа.

Палто, Което Може Да Бъде Конвертируемо,

Eco Furs

Палто, Което Може Да Бъде Конвертируемо, Палтото, което може да бъде 7-в-1, е вдъхновено от заетите дами от кариерата, които избират уникален, екологичен и функционален ежедневен гардероб. В него старият, но отново модерен, ръчно пришит скандинавски текстил Rya Rug се преинтерпретира по модерен начин, което води до монтирани вълнени облекла, които са като кожи по отношение на тяхното изпълнение. Разликата е в детайлите и дружелюбността към животните и околната среда. През годините Eco Furs са тествани в различни европейски зимни климати, което е помогнало за развитието на качествата на това палто и на останалите скорошни части до съвършенство.

Дрехите

Bamboo lattice

Дрехите Във Виетнам виждаме техниката на бамбуковата решетка в много продукти като лодки, мебели, клетки за пилета, фенери ... Бамбуковата решетка е здрава, евтина и лесна за изработка. Моята визия е да създам мода за курортно облекло, която да е вълнуваща и грациозна, изтънчена и очарователна. Приложих този детайл от бамбукова решетка към някои от моите модели, като превърнах суровата, твърда редовна решетка в мек материал. Моите дизайни съчетават традицията с модерната форма, твърдостта на решетъчния модел и мекотата на пясъка на фините тъкани. Фокусът ми е върху формата и детайлите, носейки чар и женственост на носителя.

Диамантен Пръстен

The Great Goddess Isida

Диамантен Пръстен Isida е 14K златен пръстен, който се плъзга върху пръста ви, за да създаде очарователен външен вид. Фасадата на пръстена на Изида е украсена с уникални елементи като диаманти, аметисти, цитрини, цаворит, топаз и допълнена с бяло и жълто злато. Всяко парче има свой определен материал, което го прави единствен по рода си. Освен това плоската фасада, наподобяваща стъкло върху нарязани скъпоценни камъни, отразява различни лъчи на светлината в различни заобикалки, добавяйки изключителен характер към пръстена.