Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колие И Брошка

I Am Hydrogen

Колие И Брошка Дизайнът е вдъхновен от неоплатоновата философия на макрокосмоса и микрокосмоса, виждайки същите модели, възпроизведени във всички нива на Космоса. Позовавайки се на златното съотношение и последователността на фибри, огърлицата разполага с математически дизайн, който имитира филотаксисните модели, наблюдавани в природата, както се вижда при слънчогледи, маргаритки и различни други растения. Златният торус представлява Вселената, обвита в тъканта на пространството-времето. „Аз съм водород“ едновременно представлява модел на „Вселенската константа на дизайна“ и модел на самата Вселена.

Upcycled Бижута

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Бижута Красиви, бистри, уплътнени бижута, проектирани от необходимостта да се използва отпадъчният материал от производството на полилея Claire de Lune. Тази линия се превърна в значителен брой колекции - всички разказващи истории, всички представляващи много лични погледи във философиите на дизайнера. Прозрачността е жизненоважна част от собствената философия на дизайнерите и това се отразява от избора на използван акрил. Освен използвания огледален акрил, който сам отразява светлината, материалът винаги е прозрачен, цветен или прозрачен. CD опаковката подсилва концепциите за пренареждане.

Пръстен

The Empress

Пръстен Фантастичен камък за красота - пироп - самата му същност носи величие и тържественост. Това е красотата и уникалността на камъка идентифицира изображението, което е предназначено бъдеща украса. Трябваше да се създаде уникална рамка за камък, която да го носи във въздуха. Камъкът беше издърпан отвъд неговия държащ метал. Тази формула чувствена страст и атрактивна сила. Важно беше да се запази класическата концепция, подкрепяща съвременното възприятие на бижутата.

Брошката

The Sunshine

Брошката Характерна особеност на това бижу е, че тук се използва голям камък сложна форма, която е настроена на невидима (въздушна) рамка. Изгледът на бижутерийния дизайн отваря само камъни, скриващи технологията на сглобяване. Самият камък се държи от две, ненатрапчиви тела и тънка плоча, обсипана с диаманти. Тази плоча е в основата на всички брошки за носеща конструкция. Той държи и втория камък. Цялата композиция стана възможна след сложния основен шлифовъчен камък.

Пръстен

Pollen

Пръстен Всяко парче е интерпретация на фрагмент от природата. Природата се превръща в претекст да даде живот на бижутата, играейки с текстурни светлини и сенки. Целта е да се осигури бижу с интерпретирани форми, тъй като природата би ги проектирала със своята чувствителност и чувственост. Всички парчета са ръчно изработени, за да подобрят текстурите и особеностите на бижуто. Стилът е чист, за да достигне до растителната субстанция. Резултатът дава парче едновременно уникално и безвременно дълбоко свързано с природата.

Адаптивни Бижута

Gravity

Адаптивни Бижута Докато в 21 век, използването на високи съвременни технологии, на нови материали или на изключително нови форми често е задължително да се правят иновации, Gravity доказва обратното. Gravity е колекция от адаптивни бижута, използващи само резба, много стара техника и гравитацията, неизчерпаем ресурс. Колекцията е съставена от голям брой сребърни или златни елементи, с различни дизайни. Всеки от тях може да бъде свързан с перли или камъни кичури и висулки. Колекцията представлява толкова безкрайност от различни бижута.