Списание за дизайн
Списание за дизайн
Подаръчна Опаковка За Торти

Marais

Подаръчна Опаковка За Торти Подаръчна опаковка за торти (финансист). На снимката е показана кутията с размер 15 торта (Две октави). Обикновено подаръчните кутии просто подреждат всички торти спретнато. Кутиите им с индивидуално опаковани торти обаче са различни. те намаляват разходите, като се съсредоточават само върху един дизайн и като използват всичките шест повърхности, успяват да пресъздадат всеки тип клавиатура. Използвайки този дизайн, те могат да създават всякакъв размер клавиатура, от малки клавиатури, до пълни пиано с 88 клавиша и дори по-големи. Например за една октава от 13 клавиша използват 8 пити. А роял с 88 ключове ще бъде подаръчна кутия с 52 торти.

Име на проекта : Marais, Име на дизайнерите : Kazuaki Kawahara, Име на клиента : Latona Marketing Inc..

Marais Подаръчна Опаковка За Торти

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.