Списание за дизайн
Списание за дизайн
Атриум

Sberbank Headquarters

Атриум Швейцарският архитектурен офис Evolution Design в партньорство с руското архитектурно студио T + T architects е проектирал просторен многофункционален атриум в новата корпоративна централа на Сбербанк в Москва. Дневната светлина заля в атриума къщи за разнообразни коворкинг пространства и кафе-бар, като окачената зала за срещи с диамант е централната точка на вътрешния двор. Огледалните отражения, остъклената вътрешна фасада и използването на растения добавят усещането за простор и непрекъснатост.

Име на проекта : Sberbank Headquarters, Име на дизайнерите : Evolution Design, Име на клиента : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Атриум

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.