Списание за дизайн
Списание за дизайн
Модерният Дрехи За Рокля

Le Maestro

Модерният Дрехи За Рокля Le Maestro революционизира роклята на обувката, като включва титаниева „матрична пета“ с директен метален латиран синтер (DMLS). „Матричната пета“ намалява визуалната маса на секция на петата и показва структурната цялост на роклята. За допълване на елегантния вамп се използва висококачествена кожа за отчетливия асиметричен дизайн на горната част. Интегрирането на секцията на петата в горната част вече е съставено в елегантен и изискан силует.

Съвременният Чипао

The Remains

Съвременният Чипао Вдъхновението е от китайските реликви, „Керамиката“ е най-представителното, което е най-популярно, без значение от кралския и хората. В моето проучване и до днес основните китайски естетически стандарти за мода и Фън Шуй (дизайн на интериора и околната среда) са непроменени. Те харесват проглед, слоеве и желания. Бих искал да проектирам Qipao, за да пренеса последиците и особеностите на керамиката от старата династия към съвременната мода. И провокира хора, които са забравили своята култура и етнос, когато сме в i-поколение.

Брошката

Chiromancy

Брошката Всеки човек е уникален и оригинален. Това е видно дори при моделите на пръстите ни. Начертаните линии и знаците на ръцете ни също са доста оригинални. Освен това всеки човек разполага с гама от камъни, които са им близки по качество или са свързани с лични събития. Всички тези характеристики дават на мислещия наблюдател толкова много поучителни и привлекателни, че позволява да се създават персонализирани бижута въз основа на тези линии и знаци на отделни неща. Този вид орнамент и бижута - формира вашия личен арт код

Бижутата

Angels OR Demons

Бижутата Свидетели сме на постоянната битка между добро и лошо, тъмнина и светлина, ден и нощ, хаос и ред, война и мир, герой и злодеи всеки ден. Независимо от нашата религия или националност, ни е разказана историята на постоянните ни спътници: ангел, седнал на дясното ни рамо и демон вляво, ангелът ни убеждава да правим добро и да запише нашите добри дела. Той дяволът ни убеждава да правим лоши и водим отчет за лошите си дела. Ангелът е метафора за нашето „суперего“, а дяволът означава „Id“ и постоянната битка между съвестта и несъзнаваното.

Бижута

Poseidon

Бижута Бижутата, които проектирам, изразяват чувствата ми. Представлява ме като художник, дизайнер, а също и като личност. Спусъкът за създаване на Посейдон беше поставен в най-мрачните часове на живота ми, когато се чувствах уплашен, уязвим и се нуждаех от защита. Основно проектирах тази колекция, за да се използва в самозащита. Въпреки че тази идея е избледняла в целия този проект, тя все още съществува. Посейдон (богът на морето и „Земята-шейкър“, на земетресенията в гръцката митология) е първата ми официална колекция и е насочена към силни жени, предназначени да дадат на носителя усещането за сила и увереност.

Бижутата

odyssey

Бижутата Основната идея на одисея от мономер включва покриване на обемни, геометрични фигури с рисувана кожа. От това се развива взаимодействие на яснота и изкривяване, прозрачност и скритост. Всички геометрични фигури и шарки могат да бъдат комбинирани по желание, разнообразни и допълнени с допълнения. Тази завладяваща, проста идея позволява създаването на почти неизчерпаема гама от дизайни, напълно съвпадащи с възможностите, предлагани от бързото прототипиране (3D печат), тъй като всеки клиент може да има изцяло индивидуален и уникален артикул (посетете: www.monomer). ес-магазин).