Списание за дизайн
Списание за дизайн
Тренч

Renaissance

Тренч Любов и универсалност. Красива история, отпечатана в тъканта, шиенето и концепцията на това тренчкот, заедно с всички останали дрехи от колекцията. Уникалността на това парче е със сигурност градският дизайн, минималистичното докосване, но това, което наистина е изненадващо тук, по-скоро може да бъде неговата универсалност. Просто затворете очи, моля. Първо, трябва да видите сериозен човек, който ходи на сериозната й работа. Сега, клатете глава и точно пред вас ще видите написано синьо тренчкото, с някои „магнитни мисли“. Написано от ръка. С любов, упрек!

Сгъваемите Очила

Blooming

Сгъваемите Очила Дизайнът на очилата на Sonja е вдъхновен от разцъфнали цветя и ранни рамки за очила. Комбинирайки органичните форми на природата и функционалните елементи на рамките за очила, дизайнерът разработи конвертируем артикул, който може лесно да се манипулира, придавайки няколко различни вида. Продуктът също е проектиран с възможност за практическо сгъване, като заема възможно най-малко място в чантата. Обективите са произведени от плексиглас с лазерно изрязване с цветни отпечатъци на Орхидея, а рамките са направени ръчно, като се използва златен месинг с обем 18k.

Многофункционални Обеци

Blue Daisy

Многофункционални Обеци Daisy's са композитни цветя с две цветя, комбинирани в едно, вътрешна част и външно венчелистче. Той символизира преплитането на две, представляващи истинска любов или върховна връзка. Дизайнът се съчетава с уникалността на цветето маргаритка, което позволява на носителя да носи Синята маргаритка по множество начини. Изборът на сини сапфири за венчелистчетата е да подчертаят вдъхновението за надежда, желание и любов. Жълтите сапфири, избрани за централното венчелистче на цветя, обгръщат потребителя, за да почувства радост и гордост, придавайки на носителя пълна спокойствие и увереност в проявяването на неговата елегантност.

Висулка

Eternal Union

Висулка Вечният съюз на Олга Яцкаер, професионален историк, решил да продължи нова кариера на дизайнер на бижута, изглежда прост, но изпълнен със смисъл. Някои биха намерили в него докосване на келтски бижута или дори възел на Иракъл. Парчето представлява една безкрайна форма, която прилича на две взаимосвързани форми. Този ефект се създава чрез мрежови линии, гравирани върху парчето. С други думи - двете са свързани помежду си като едно, а единият е съюз на двете.

Колекцията На Бижута

Ataraxia

Колекцията На Бижута Комбинирайки модата и модерните технологии, проектът има за цел да създаде бижута, които могат да превърнат старите готически елементи в нов стил, обсъждайки потенциала на традиционното в съвременния контекст. С интереса към начина, по който готските вибрации влияят върху публиката, проектът се опитва да предизвика уникално индивидуално преживяване чрез игриво взаимодействие, изследвайки връзката между дизайна и носителите. Синтетичните скъпоценни камъни, като материал с по-нисък екологичен отпечатък, бяха нарязани на необичайно плоски повърхности, за да хвърлят цветовете си върху кожата, за да подобрят взаимодействието.

Collier

Eves Weapon

Collier Оръжието на Ева е изработено от 750 каратова роза и бяло злато. Съдържа 110 диаманта (20.2ct) и се състои от 62 сегмента. Всички те имат две напълно различни изяви: При страничен изглед сегментите са с форма на ябълка, а отгоре могат да се видят V-образни линии. Всеки сегмент е разделен настрани, за да създаде ефект на пружинното натоварване, задържащ диамантите - диамантите се задържат само чрез напрежение. Това изгодно подчертава светимостта, блясъка и увеличава максимално видимото излъчване на диаманта. Той позволява изключително лек и изчистен дизайн, въпреки размера на колието.