Списание за дизайн
Списание за дизайн
Туристическа Атракция

The Castle

Туристическа Атракция Замъкът е частен проект, започнат преди двадесет години през 1996 г. от мечта от детството да се изгради собствен Замък, същият като в приказките. Дизайнерът е също архитект, конструктор и дизайнер на пейзажа. Основната идея на проекта е да се създаде място за семеен отдих, като туристическа атракция.

Образователният Продукт

Shine and Find

Образователният Продукт Най-важното предимство на този продукт е лекотата на учене и подобряване на паметта. В Shine and Find всяко съзвездие е направено практически и това предизвикателство се практикува многократно. Това прави дълготраен образ. Ученето по този начин, практично и изучаване и повторение, не е скучно и прави по-трайна памет и приятна. Тя е много емоционална, интерактивна, проста, чиста, минимална и модерна.

Хотел

Yu Zuo

Хотел Този хотел е разположен в стените на храма Дай, в дъното на планината Тай. Целта на дизайнерите беше да трансформират дизайна на хотела, за да осигурят на гостите спокойно и комфортно настаняване, и в същото време да позволят на гостите да изпитат уникалната история и култура на този град. Използвайки прости материали, светлинни тонове, меко осветление и внимателно подбрани произведения на изкуството, пространството показва усещане както за история, така и за съвременно.

Симулатор За Оператор На Мотокар

Forklift simulator

Симулатор За Оператор На Мотокар Симулатор за оператор на мотокар от Шереметиево-Карго е специална машина, предназначена за обучение и проверка на квалификацията на водачите на мотокари. Той представлява кабина с контролна система, място за сядане и сгъваем панорамен екран. Основен материал на тялото на симулатора е метал; също така има пластмасови елементи и ергономични облицовки, изработени от интегрална полиуретанова пяна.

Изложението

City Details

Изложението Витрината на дизайнерските решения за елементи от хардскейп City Details се проведе от 3 до 5 октомври, 5 2019 в Москва. На площ от 15 000 квадратни метра бяха представени усъвършенствани концепции за елементи от хардшауп, спортни и детски площадки, решения за осветление и функционални обекти на градското изкуство. Използвано е иновативно решение за организиране на изложбената площ, където вместо равномерни редове изложбени кабини е изграден работещият миниатюрен градски модел с всички специфични компоненти, като: градския площад, улици, обществена градина.

Жилищната Къща

Brooklyn Luxury

Жилищната Къща Вдъхновен от страстта на клиента към богатите исторически резиденции, този проект представлява адаптация на функционализма и традицията към намеренията на настоящето. Така класическият стил е избран, адаптиран и стилизиран към каноните на съвременния дизайн и съвременните технологии, новите материали с добро качество са допринесли за създаването на този проект - истинско бижу на нюйоркската архитектура. Очакваните разходи ще надхвърлят 5 милиона американски долара, ще предложат предпоставката за създаване на стилен и богат интериор, но и функционален и комфортен.