Списание за дизайн
Списание за дизайн
6280.ch Coworking Хъб

Novex Coworking

6280.ch Coworking Хъб Разположен сред планини и езера в живописна Централна Швейцария, 6280.ch coworking хъб е отговор на нарастващата нужда от гъвкави и достъпни работни пространства в селските райони на Швейцария. Той предлага на местните фрийлансъри и малките предприятия съвременно работно пространство с интериори, които черпят вдъхновение от сайтовете, създаващи буколи, и отдават почит на индустриалното си минало, като същевременно прегръщат природата на работния живот на 21 век.

Офис Дизайнът

Sberbank

Офис Дизайнът Сложността на този проект беше да се създаде пъргаво работно място с огромни размери в рамките на много ограничени времеви рамки и да се запазят физическите и емоционалните нужди на потребителите в офиса винаги в основата на дизайна. С новия дизайн на офиса Sberbank е поставила първите стъпки към модернизиране на концепцията на работното им място. Новият дизайн на офиса позволява на персонала да изпълнява задачите си в най-подходящата работна среда и установява съвсем нова архитектурна идентичност за водещата финансова институция в Русия и Източна Европа.

Офис

HB Reavis London

Офис Създаден според стандарта на WELL Building Standard на IWBI, централата на HB Reavis UK е насочена към насърчаване на работа, базирана на проекти, която насърчава разграждането на ведомствените силози и прави работата в различни екипи по-проста и достъпна. Следвайки строителния стандарт WELL, дизайнът на работното място е предназначен също така да адресира здравословните проблеми, свързани с модерните офиси, като липса на мобилност, лошо осветление, лошо качество на въздуха, ограничен избор на храна и стрес.

Ваканционен Дом

Chapel on the Hill

Ваканционен Дом След като престана да оставя затвор повече от 40 години, разрушеният методистки параклис в северната част на Англия е превърнат в ваканционен дом за самостоятелно хранене за 7 души. Архитектите са запазили оригиналните характеристики - високите готически прозорци и основната зала за конгрегация - превръщайки параклиса в хармонично и удобно пространство, залято от дневна светлина. Тази сграда от 19 век е разположена в селска английска провинция, предлагаща панорамна гледка към хълмовете и красивата природа.

Офис

Blossom

Офис Въпреки че е офис, той използва смела комбинация от различни материали, а зелената структура за засаждане дава усещане за перспектива през деня. Дизайнерът осигурява само пространство, а жизнеността на пространството все още зависи от собственика, използвайки силата на природата и уникалния стил на дизайнера! Офисът вече не е единична функция, дизайнът е по-разнообразен и той ще бъде използван в голямо и открито пространство, за да създаде различни възможности между хората и околната среда.

Офисът

Dunyue

Офисът По време на процеса на разговори дизайнерите позволяват на дизайна не само пространственото разделение на интериора, но и връзката на града / пространството / хората заедно, така че средата и пространството с ниски ключове да не се конфликтират в града, а денят да е скрита фасада на улицата, нощ. Тогава тя се превръща в стъклена лайтбокс в град.