Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интериорният Дизайн На Жилищната Къща

Urban Twilight

Интериорният Дизайн На Жилищната Къща Пространството е пълно с дизайнерско богатство по отношение на материалите и детайлите, приложени в проекта. Планът на този апартамент е тънка Z форма, която характеризира пространството, но също така е предизвикателство за създаване на широко и щедро пространствено усещане за наемателите. Дизайнерът не предвиди стени, които да намалят непрекъснатостта на откритото пространство. Чрез тази операция интериорът получава естествената слънчева светлина, която осветява помещението за създаване на атмосфера и прави пространството удобно и широко. Изработката също детайлира пространството с фини щрихи. Материалите от метал и природа оформят композицията на дизайна.

Конен Павилион

Oat Wreath

Конен Павилион Конен павилион е част от новосъздадения конен център. Обектът е разположен върху културното наследство и е защитен от културна зона на историческия ансамбъл на изложбата. Основна архитектурна концепция е изключването на масивни капитални стени в полза на прозрачни дървени елементи от дантела. Основният мотив на орнамента на фасадата е стилизиран ритмичен образец под формата на житни уши или овес. Тънките метални колони почти неусетно поддържат светлинните лъчи на залепения дървен покрив, който се повдига нагоре, като завършването е под формата на стилизиран силует на главата на коня.

Частната Къща

The Cube

Частната Къща За да създадете качествено преживяване и да дефинирате образа на жилищна сграда в Кувейт, като същевременно поддържате климатичните изисквания и нуждите на личния живот, продиктувани от арабската култура, бяха основните предизвикателства пред дизайнера. Къщата Куб е четириетажна конструкция от бетон / стомана, базирана на добавяне и изваждане в рамките на куб, създаваща динамично изживяване между вътрешни и външни пространства, за да се насладите на естествена светлина и пейзаж през цялата година.

Селската Къща

House On Pipes

Селската Къща Решетка от стройни стоманени тръби, разположени поетапно, минимизира отпечатъка на сградата, като същевременно осигурява здравина и стабилност, за да се вдигне жилищното пространство над това. В съответствие с минималистичния подход за икони, тази фермерска къща е проектирана в рамките на съществуващите дървета, за да намали вътрешната топлинна печалба. Това е допълнително подпомогнато от умишленото залитане на блоковете Fly пепел на фасадата с получената празнота и сянка, естествено охлаждаща сградата. Издигането на къщата също гарантираше, че Пейзажът е непрекъснат и гледките са неограничени.

Къща

Basalt

Къща Изградена за комфорт, както и за елегантност. Този дизайн е наистина привлекателен и забележителен отвътре и отвън. Характеристиките включват дъбово дърво, прозорци, направени да внасят много слънчева светлина, и това е успокояващо за очите. Той е хипнотизиращ от красотата и техниката. След като сте в тази къща, не можете да не забележите спокойствието и усещането за оазис, който ви завладява. Бризът на дърветата и околната среда със слънчевите лъчи прави тази къща уникално място за живеене далеч от натоварения градски живот. Базалтовата къща е построена, за да угоди и настани най-различни хора.

Дизайнът На Двора И Градината

Shimao Loong Palace

Дизайнът На Двора И Градината Използвайки естествена и разбираема езикова разумна организация на ландшафта, дворът е свързан помежду си в множество измерения, просмукан един с друг и преобразуван гладко. Използвайки умело вертикалната стратегия, 4-метровата разлика във височината ще се превърне в акцента и характеристиката на проекта, създавайки многостепенна, художествена, жива, естествена дворова природа.