Списание за дизайн
Списание за дизайн
Агенцията За Недвижими Имоти

The Ribbon

Агенцията За Недвижими Имоти Като "Танцът на лентата", с отворен пространствен мащаб, общото пространство е бяло, използвайте концепцията за публикуване на мебели, оформете връзка, свързваща с пространството, най-специалната е връзката между стената и шкафа, интегрирайте бюро с таван и земя, разбийте умишлено секция от неправилна геометрия, не само покриват прекомерното количество дефекти на гредата, но и показват съвременната действителна концепция, показвайки абстрактна идея на лента в крива форма чрез отразяване на светлината.

Име на проекта : The Ribbon, Име на дизайнерите : Kris Lin, Име на клиента : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Агенцията За Недвижими Имоти

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.