Списание за дизайн
Списание за дизайн
Система За Контрол На Корабите

GE’s New Bridge Suite

Система За Контрол На Корабите Модулната система за управление на корабите на GE е проектирана да пасва както на големи, така и на леки съдове, като осигурява интуитивен контрол и ясна визуална обратна връзка. Новата технология за позициониране, системите за управление на двигателя и устройствата за наблюдение позволяват точното маневриране на корабите в затворени пространства, като същевременно намаляват стреса върху оператора, тъй като сложните ръчни контроли се заменят с нова технология за сензорен екран. Регулируем екран намалява отраженията и оптимизира ергономията. Всички конзоли са с интегрирани дръжки за захващане за използване в неравни морета.

Винарната

Crombe 3.0

Винарната Целта на концепцията на магазина за винени магазини на Crombé беше клиентите да изпитат напълно нов начин на пазаруване. Основната идея беше да започнем от външния вид на склад, към който впоследствие добавихме светлина и финес. Въпреки че вината се представят в оригиналната си опаковка, чистите линии на металните рамки все още гарантират познатост и перспектива. Всяка бутилка виси в рамката с еднакъв наклон, в който щял да ги обслужва сомелиерът. На 12 м багажник се помещават шампанските и шкафчетата. На шкафче клиентите могат безопасно да съхраняват до 30 бутилки.

Календар

calendar 2013 “Safari”

Календар Сафарито е календар на хартиени животни. Просто натиснете частите, сгънете и закрепете, за да завършите. Направете 2011 година своя година на срещи с дивата природа! Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията „Живот с дизайн“.

Молът

Fluxion

Молът Вдъхновението на тази програма идва от хълмове мравки, които имат уникална структура. Въпреки че вътрешната структура на мравуняците е много сложна, тя може да изгради огромно и подредено царство. Това показва, че архитектурната структура на него е изключително рационална. Междувременно вътрешността на изящни дъги от мравки хълмове изгражда внушителен дворец, който изглежда изключително изящен. Затова дизайнерът използва мъдростта на мравка за справка, за да изгради както художествено и добре изградено пространство, така и хълмове на мравки.

Входната Маса

organica

Входната Маса ORGANICA е философски образ на Фабрицио на всяка органична система, в която всички части са свързани помежду си, за да създадат съществуване. Дизайнът се основаваше на сложността на човешкото тяло и на човешката предварителна концепция. Зрителят се води в възвишено пътуване. Вратата на това пътуване са две масивни дървени форми, които се възприемат като бели дробове, след това алуминиев вал с конектори, наподобяващ гръбнака. Зрителят може да намери усукани пръти, които приличат на артерии, форма, която може да се тълкува като орган, а финалът е красива шаблонна чаша, здрава, но крехка, точно като човешката кожа.