Списание за дизайн
Списание за дизайн
Болница

Warm Transparency

Болница Обикновено болницата обикновено е пространство с лош естествен цвят или материал поради изкуствена структура, за да подобри функционалността и ефективността. Следователно пациентите смятат, че се отделят от ежедневието си. Трябва да се вземе предвид удобната среда, в която пациентите могат да прекарват и да се освобождават от стрес. TSC архитектите осигуряват отворено и удобно пространство, като задават отворено таванско пространство във формата на Г и големите стрехи, като използват много дървен материал. Топлата прозрачност на тази архитектура свързва хората и медицинските служби.

Име на проекта : Warm Transparency, Име на дизайнерите : Yoshiaki Tanaka, Име на клиента : TSC Architects.

Warm Transparency Болница

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.