Списание за дизайн
Списание за дизайн
Публичното Изкуство

Flow With The Sprit Of Water

Публичното Изкуство Често средата на общността е замърсена от между- и вътрешно-личните дисонанси на техните обитатели, което води до видим и невидим хаос в обкръжението. Несъзнателният ефект от това разстройство е, че жителите регресират в безпокойство. Тази обичайна и циклична възбуда влияе на тялото, ума и духа. Скулптурите направляват, презират, пречистват и укрепват положителното „чи“ на дадено пространство, като се фокусират върху приятни и спокойни резултати. С фина промяна в средата им, обществеността се насочва към баланс между вътрешната и външната им реалност.

Дизайнът На Марката

Queen

Дизайнът На Марката Удълженият дизайн се основава на концепцията на кралицата и шахматната дъска. С двата цвята черно и златисто, дизайнът трябва да предаде усещането за висок клас и да прекрои визуалния образ. В допълнение към металните и златните линии, използвани в самия продукт, елементът на сцената е конструиран така, че да компенсира военното впечатление на шаха и ние използваме координацията на сценичното осветление, за да създаваме дим и светлина на войната.

Скулптурата

Atgbeyond

Скулптурата Сиан се намира на началното място на Големия път на коприната. В процеса на творческото изследване на изкуството те съчетават модерната природа на хотелската марка Xi'an W, специалната история и култура на Xi'an и прекрасните истории на изкуството от династията Тан. Поп, комбиниран с графити, се превръща в артистичния израз на хотел W, който оказа дълбоко влияние.

Yong Пристанището Ребрандинг

Hak Hi Kong

Yong Пристанището Ребрандинг Предложението използва три концепции за възстановяване на системата CI за риболовно пристанище Йонг-Ан. Първият е ново лого, създаващо се със специфични визуални материали, извлечени от културни характеристики на общността Хакка. Следваща стъпка е преосмисляне на развлекателното преживяване, след това създайте два талисмана, представящи ги и ги оставете да се появят в нови атракции за насочване на туристи към пристанището. Не на последно място, рендосайте девет петна вътре, заобикаляйки развлекателни дейности и вкусни кухни.

Изложбеният Дизайн

Tape Art

Изложбеният Дизайн През 2019 г. визуално парти на линии, цветни парчета и флуоресценция разпалиха Тайпе. Това беше художественото изложение Tape That, организирано от FunDesign.tv и Tape That Collective. Разнообразие от проекти с необичайни идеи и техники бяха представени в 8 инсталации за художествена лента и бяха изложени над 40 ленти, заедно с видеоклипове на творчеството на художниците в миналото. Те също добавиха блестящи звуци и светлина, за да превърнат събитието в потапящо изкуство и материали, които прилагаха, включваха ленти от плат, ленти за канали, хартиени ленти, опаковъчни приказки, пластмасови ленти и фолиа.

Монтажното Изкуство

Inorganic Mineral

Монтажното Изкуство Вдъхновен от дълбоки чувства към природата и опит като архитект, Ли Чи се фокусира върху създаването на уникални инсталации за ботаническо изкуство. Размишлявайки върху естеството на изкуството и изследвайки творческите техники, Лий превръща житейските събития във формализирани произведения на изкуството. Темата на тази поредица от произведения е да изследва естеството на материалите и как материалите могат да бъдат реконструирани от естетическата система и новата перспектива. Лий също така вярва, че предефинирането и реконструкцията на растения и други изкуствени материали може да направи естествения пейзаж да има емоционално въздействие върху хората.