Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фотографското Изкуство

Forgotten Paris

Фотографското Изкуство Забравеният Париж са черно-бели фотографии на старите метро на френската столица. Този дизайн е репертоар от места, които малко хора знаят, защото са незаконни и трудно достъпни. Матио Бувиер проучва тези опасни места от десет години, за да открие това забравено минало.

Име на проекта : Forgotten Paris, Име на дизайнерите : Matthieu Bouvier, Име на клиента : Matthieu Bouvier photographie et post-production.

Forgotten Paris Фотографското Изкуство

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.