Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бутилка

North Sea Spirits

Бутилка Дизайнът на бутилката на North Sea Spirits е вдъхновен от уникалната природа на Sylt и включва чистотата и чистотата на тази среда. За разлика от други бутилки, North Sea Spirts са изцяло покрити с едноцветно повърхностно покритие. Логото съдържа Stranddistel, цвете, съществуващо само в Kampen / Sylt. Всеки от 6-те аромата се определя от един специфичен цвят, докато съдържанието на 4-те микс напитки е идентично с цвета на бутилката. Покритието на повърхността осигурява меко и топло ръчно усещане, а теглото допринася за възприемането на стойността.

Виниловият Запис

Tropical Lighthouse

Виниловият Запис Последният 9 е музикален блог без жанрови ограничения; характеристиката му е капак на формата на капка и връзка между визуален компонент и музика. Последните 9 създават музикални компилации, всяка от които съдържа основна музикална тема, отразена във визуална концепция. Тропическият фар е 15-та компилация от поредица. Проектът е вдъхновен от звуци на тропическа гора, а основното вдъхновение е музиката на художника и музиканта Mtendere Mandowa. Капак, промо видео и опаковка от винил диск са проектирани в рамките на този проект.

Спрей За Готвене

Urban Cuisine

Спрей За Готвене Уличната кухня е мястото на аромати, вещества, въздишки и тайни. Но също така и на изненади, концепции, цветове и спомени. Това е сайт за създаване. Качественото съдържание вече не е основната предпоставка за генериране на привличане, сега ключът е да добавите емоционално изживяване. С тази опаковка готвачът се превръща в „графити художник“, а клиентът става арт зрител. Ново оригинално и креативно емоционално изживяване: Urban Cuisine. Рецептата няма душа, готвачът трябва да даде душа на рецептата.

Визуалната Идентичност На Пекарната

Mangata Patisserie

Визуалната Идентичност На Пекарната Mångata е визуализирана на шведски като романтична сцена, блестящото, като пътя отразяване на луната създава в нощното море. Сцената е визуално привлекателна и достатъчно специална за създаване на имидж на марката. Цветовата палитра, черно и златисто, имитира атмосферата на тъмното море, също придаде на марката мистериозен, луксозен щрих.

Марката На Напитките И Опаковката

Jus Cold Pressed Juicery

Марката На Напитките И Опаковката Логото и опаковката са проектирани от местната фирма M - N Associates. Опаковката постига правилен баланс между младостта и бедрата, но и някак красива. Бялото копринено лого изглежда контрастиращо на цветното съдържание с бялата капачка, акцентираща върху него. Триъгълната структура на бутилката се поддава добре за създаване на три отделни панела, един за логото и два за информация, особено подробна информация за кръгли ъгли.

Опаковката На Бира

Okhota Strong

Опаковката На Бира Идеята на този редизайн е да се покаже високото ниво на ABV на продукта чрез визуално разпознаваем твърд материал - гофриран метал. Гофрираният метален релеф става основен мотив за стъклена бутилка, като го прави тактилен и лесен за държане. Графичен модел, наподобяващ гофриран метал, се прехвърля върху алуминий, може да бъде допълнен от мащабирано лого на марката на диагонал и модернизирано изображение на ловец, което прави новия дизайн по-динамичен. Графично решение както за бутилка, така и за консерва е лесно и лесно за изпълнение. Смелите цветове и елегантните дизайнерски елементи се харесват на целевата аудитория и увеличават видимостта на рафтовете.